3D-tulostus

Kauttamme on mahdollista tilata 3D-tulosteita.
Tulostamme 3D-tulosteet asiakkaan toimittamasta mallista.
3D-tulostuksella saa tehtyä osia tai esineitä, joita et muuten välttämättä enää saisi kaupasta.

Verkkokaupassamme on myös tarjolla joitain 3D-tulosteita.

Käytämme pääosin materiaalina PLA:ta, mutta myös PET materiaali on mahdollista. Suurin osa tulostuksestamme tapahtuu kuitenkin PLA materiaalilla. Tulostamme vain yksivärisiä tuotteita tällä hetkellä. Mahdollisen värinvaihdon voi tehdä kerrosten välillä, mutta olethan tästä erikseen yhteydessä.

Tulostusala on tämän hetken laitteillamme maksimissaan 180x180x180mm. Eli tuota isompia kappaleita emme voi tulostaa.

Emme jälkikäsittele tulosteita. Poistamme tukirakenteet mikäli sellaisia on tarvittu, mutta hiominen, maalausta tai muu jälkikäsittely jää asiakkaalle.

Tulostimet

Käytössämme on tällä hetkellä vain ja ainoastaan yksi 3D tulostin. Päivitämme tätä sivua mikäli tilanne muuttuu tulevaisuudessa.

Prusa Mini+

Lokakuussa 2021 saimme uuden tulostimen ja samalla panostimme hieman laatuun. Suurin osa tulosteistamme on mahtunut alunperinkin tuohon Prusa Minin 18x18cm pedille, joten tulostamme jatkossa sillä. Tämä tuo tulostamiseen tiettyä varmuutta ja Prusan tuki mahdollistaa meille hieman parempaa tukea.

Tulemme myös tällä tulostimelle tulostamaan enemmän PETG materiaalillakin, jota teimme aiemmin todella vähän. PET materiaalista tulostetut osat ovat vahvempia ja kestävät hieman paremmin lämpöä sekä ulkona oloa.

Mikäli koemme tarpeelliseksi jatkossa hankkia isompaa tulostinta niin päivitämme siitä tietoa tälle sivulle.

Esimerkkejä

Alla on joitain esimerkkejä tulostetuista töistä. Tulosteet ovat tehty jo poistetulla Ender 3 Pro tulostimella.

Hinnasto:

Alla on 3D-tulostuksen hinnasto. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

Aloitusmaksu: 5€
Tulostimen käyttötunti: 2€/tunti
PLA materiaalin hinta: 30€/kg
PET materiaalin hinta: 35€/kg

3D-tulostuksen tarjouspyyntö

Alla olevalla lomakkeella voit pyytää tarjousta 3D-tulostuksesta. Lomakkeella on myös laskuri, joka antaa hinta-arvion perustuen syöttämiisi tietoihin ja meidän hinnastoon. Väritoiveen voi esittää ja näin voimme antaa arviota kestosta mikäli kyseisen väristä filamenttia ei olekaan meillä varastossa.

Olemme hankkineet uuden tulostimen ja otamme sitä käyttöön parhaillaan. Heti kun olemme saaneet tulostimen toimintaan ja voimme varmasti tulostaa asiakastöitä niin avaamme tarjouspyyntölomakkeen käyttöön.