Siirry suoraan sisältöön

Kasvomaskin pidike (3D-tulostettu)

3D-tulostettu kasvomaskin pidike helpottamaan maskin pitämistä.

Alkaako maskin pitäminen koskea korviin? Tässä on ratkaisu siihen! Tämä 3D-tulostettu muovinen kasvomaskin pidike menee pään taakse ja kasvomaskin nauhat kiinnitetään pidikkeen lenkkeihin.

Mikäli varasto on loppu niin joitain värejä voi tilata jälkitoimituksella. Tämä tarkoittaa sitä, että saat omasi, kun olemme saaneet sen tulostettua!

Tämän tuotteet voitte ostaa 3Dkorneri.fi kaupasta!

Kiinnike on tehty PLA tai PET muovista. PET on hieman kestävämpää ja arvokkaampaa, kuin PLA. Sitä on tällä hetkellä itsellä vähemmän saatavillakin, joten suurin osa väreistä on PLA muovista tulostettu.
Värit voivat hieman vaihdella materiaalin saatavuuden mukaan.

Kappaleiden välillä voi olla hieman laatueroja johtuen 3D-tulostuksesta. Säädämme tulostusprosessia koko ajan ja pyrimme maksimoimaan tulostusmäärän. Tämä tuote on täysin funktionaalinen ja tarkoitettu käyttöön. Sekä haluamme pystyä tuottamaan mahdollisimman nopeasti mahdollisimman monta, jotta näitä saadaan teille käyttöön.

Muovista kiinnikettä voi desinfioida desinfiointi aineella. Kuumassa pesua ei välttämättä kestä.

Tämä malli perustuu käyttäjän marslam tekemään 3D-malliin sivustolla Thingiverse. Malli on lisensoitu Creative Commons – Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) lisenssillä.

Filamentti

PET, PLA

Väri

Musta, Valkoinen, Punainen