WooCommerce Viitenumero

12,90 

Halusin saada WooCommercen pankkisiirto maksutavalle viitenumeron. Teinkin yksinkertaisen lisäosan, joka lisää viitenumeron tilauksen tietoihin ja näyttää sen niin asiakkaalle, kuin kauppiaallekkin.

Ostaessasi lisäosan saat myös pääsyn tukifoorumillemme, jossa voit kysyä apuja ja ehdottaa parannuksia lisäosaan liittyen!

Maksa kerran ja käytä niin pitkään kuin haluat. Lisenssi on sivustokohtainen eli jokaiselle sivulle pitää ostaa oma lisenssi. Saat kuitenkin päivityksiä yhdellä maksulla niin kauan, kuin lisäosaa kehitetään. Voit kuitenkin käyttää lisäosaa samalla ostolla testi- ja tuotantoympäristössä.

Tuotetunnus (SKU): PPV-WC-VIITENUMERO Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

WooCommerce Viitenumero generoi suomalaisen viitenumeron halutuille käytössä oleville maksutavoille. Viitenumero näytetään asiakkaalle tilauksen tiedoissa sekä kauppiaalle hallinnassa.

Johtuen viitenumeron määrittelystä (vähintään 4 merkkiä) – lisätään jokaiseen viitenumeron alkuun numero 10 jolloin tilaus 1 saa viitenumeron 1012 joka on oikeellinen. Tilaus 101 taas saa viitenumeroksi 101019.

Tukifoorumi sijaitsee osoitteessa foorumi.pienipalaverkkoa.fi ja mikäli ostit lisenssin lisäosaan pitäisi teille aueta pääsy tämän WooCommerce Viitenumero lisäosan tukialueelle. Tukialueella voitte ehdottaa parannuksia tai ilmoittaa korjauksia lisäosan toimintaan.

Tällä hetkellä lisäosa on saatavilla vain suomeksi ja se tekee vain suomalaisia viitenumeroita.

Tukifoorumiltamme löytyy myös tietoa miten seuraaviin lisäosiin saa viitenumeron näkyviin:

  • WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips
  • Booster for WooCommerce

Mikäli haluatte johonkin toiseen lisäosaan saada näkyviin niin voitte olla yhteydessä foorumimme kautta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WooCommerce Viitenumero”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *