WooCommerce Y-tunnus

12,90 

Itselle tuli tarve saada suomalainen y-tunnus omaan WooCommerce verkkokauppaan. Tein tästä sitten lisäosan, joka lisää y-tunnus kentän yrityksen nimen jälkeen.

Ostaessasi lisäosan saat myös pääsyn tukifoorumillemme, jossa voit kysyä apuja ja ehdottaa parannuksia lisäosaan liittyen!

Maksa kerran ja käytä niin pitkään kuin haluat. Lisenssi on sivustokohtainen eli jokaiselle sivulle pitää ostaa oma lisenssi. Saat kuitenkin päivityksiä yhdellä maksulla niin kauan, kuin lisäosaa kehitetään. Voit kuitenkin käyttää lisäosaa samalla ostolla testi- ja tuotantoympäristössä.

Tuotetunnus (SKU): PPV-WC-YTUNNUS Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

WooCommerce Y-tunnus lisäosa lisää kassa sivulle uuden kentän, johon voi asiakas syöttää y-tunnuksensa. Mikäli asiakas syöttää yrityksen nimen niin y-tunnus on myös sen jälkeen pakollinen kenttä.

Lisäosa myös tarkastaa y-tunnuksen oikeellisuuden käyttämällä Vies järjestelmää.

Tukifoorumi sijaitsee osoitteessa foorumi.pienipalaverkkoa.fi ja mikäli ostit lisenssin lisäosaan pitäisi teille aueta pääsy tämän WooCommerce Y-tunnus lisäosan tukialueelle. Tukialueella voitte ehdottaa parannuksia tai ilmoittaa korjauksia lisäosan toimintaan.

Tällä hetkellä lisäosa on saatavilla vain suomeksi ja toimii vain suomalaisille y-tunnuksille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WooCommerce Y-tunnus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *